Matematik

hjælp

11. januar 2011 af Magnus22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f(x) = x^1/2 = KVAROD(x) i punktet (9,f (9)).

hvordan gør jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2011 af peter lind

Ligningen for tangenten til grafen for en funktion f(x) i punktet (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.