Kemi

OT (Oxidationstal) !

11. januar 2011 af x00 (Slettet)

Heej, jeg sidder med en opgave som handler om oxidationstal. 

Jeg skal tildele enkelte atomers oxidationstal til nedenstående stof:

K2MnO4O2

Jeg vil umiddelbart sige at det er en fejl at O2 er ??  

Tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2011 af kuerten15

Der er intet molekyle med nævnte molekyleformel, men K2MnO4.

K2 = 0

Mn = +6

O4 = -8


Svar #2
11. januar 2011 af x00 (Slettet)

 Det hele er ét stof, så K2 kan ikke have OT 0 ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2011 af mathon

                                      +1 +6 -2
                                       K2MnO4


Svar #4
11. januar 2011 af x00 (Slettet)

 Det var også det jeg fik det til :) Tak! 

Kan du evt. kigge på  https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=952506&goto=952506#952506 ?? :))


Skriv et svar til: OT (Oxidationstal) !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.