Matematik

anyone?

11. januar 2011 af STXstudine (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan udregner man funktionstilvæksten (delta Y) når forskriften hedder

f(x) = 2 - x / x      ,       x0 =3


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2011 af TorbenA (Slettet)

Stadig Δy = f(x0+h) - f(x0) = ...

Jeg går ud fra, at du mener f(x) = (2 - x) / x, ellers bliver det for nemt, da x/x = 1.

x må ikke være nul, dvs. h må ikke være -3.


Skriv et svar til: anyone?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.