Kommentarer til Studieportalen.dk

Kritik

25. juni 2003 af SP anonym (Slettet)
Jeg er altså ved at blive lidt træt af de der kommentarer med "gæstebrugere stinker" etc.
Jeg kan i visse tilfælde godt se, hvad I mener, men på den anden side, er det trættende og diskriminerende i forhold til de, der rent faktisk tilbyder sin hjælp og uploader sine opgaver her på siden.

Dette skal ikke ses som en "det er bare for dårligt"-kommentar, bare lige en lille reminder om, at der rent faktisk OGSÅ er nogle gæstebrugere, som tager disse fora 100 % seriøst.

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. juni 2003 af Lurch (Slettet)

Det er jo selvfølgelig langt fra alle gæstebrugerne dopfører sig åndsvagt i forummet! Men der ahr bare været en masse virkelig lamme kommentarer fra gæstebrugere her på det sidste, og det er vildt belastede efter min mening. De får hurtigt ført en seriøs diskution over i børnehave diskutioner om hvem der er det ene og det andet.
Lukas, nu har jeg da set dig være aktiv i forumemt en del, så hvorfor opretter du ikke en bruger? Så kan man kontakte dig, eller se hvilke opgaver du ahr oploadet!
Jeg synes man skal være bruger for at skrive i forummet. Så slipper vi for de gæsyebrugere, der bare kegler rundt. Det er vel ikke for meget at forlange, at dem der ønsker hjælp, tager 5 min. til at lave en profil?

Brugbart svar (1)

Svar #2
25. juni 2003 af Katrine (Slettet)

Igen, dem som bare har lyst til at opføre sig åndsvagt, så kan de jo også bare oprette en profil, og så er vi ligevidt!

Brugbart svar (1)

Svar #3
25. juni 2003 af Rune G. (Slettet)

Jooo Katrine, jeg vil nu nok mene at det ville hjælpe en smule, mht. mærkelige kommentarer helt uden for kontekst.
F.eks. "Koen Fra Cimmaron" der pludselig kan afbryde en diskussions række med ordet "Snaps" eller "Røvhuller". Sådanne folk ville ikke gide at sidde og registrere sig for blot at få lov at skrive en plat kommentar.
Jeg kan dog også se ulemper. Man ville nok få færre spørgsmål, hvor folk spørger af ren interesse, dvs. hvor spørgsmålet ikke blot hænger sammen med en opgave vedkommende arbejder på. Den slags tråde kan også være ret interresante.

Brugbart svar (1)

Svar #4
25. juni 2003 af Lurch (Slettet)

Jeg tror ikke folk gider at oprette en profil, for at komme med et par dumme kommentarer.
Rune>> Måske, men det er altså ikke det store besvær at lave en profil hvis man ahr noget man søger svar på. Det vil tage same tid, hvis ikke længere, at skrive et brev til nogen, ringe, søge på nettet osv.

Brugbart svar (1)

Svar #5
25. juni 2003 af Vegeta (Slettet)

Hvornår vil I så ændre det, og gør det sådan, at man skal have et bruger, for at skrive i forumet?

Brugbart svar (1)

Svar #6
25. juni 2003 af Sam

Jeg vil ikke indføre krav op oprettelse af bruger på Studi.dk, ikke endnu i hvert tilfælde. Jeg vil istedet indføre logning af ipadresse. Hvis en person gentagne gange kommer med dumme kommentarer og andet spam vil jeg sende en klage til personens internetudbyder.

Svar #7
25. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Tak, Sam!! Endelig én som har fattet pointen.

Brugbart svar (1)

Svar #8
26. juni 2003 af Kaare (Slettet)

Lukas>>> Kan du slet ikke se fordelene på at bruge et minut eller to på at registrere sig? Når du skriver nu kan hvem som helst skrive under dit navn og man kan derfor aldrig helt vide hvem den man skriver med nu også er. Hvis man er registreret og har skrevet en del svar bliver svarene også noget mere brugbare (i forstanden "pålidelige") for dem der skal bruge hjælp samtidig med at andre har noget større motivation for at hjælpe en person som beviseligt kigger forbi jævnligt. Halvdelen af de gæstebrugere der spørger om hjælp kommer måske aldrig forbi siden igen så vedkommende kan læse svarende... det samme gælder for en person der kalder sig Lukas for når du ikke er registreret kan ingen vide at det virkelig er dig. Ikke at jeg ved hvem du er og om du skal bruge hjælp nogle gange men ellers se det bare som et eksempel hvor navnet kunne have været erstattet med hvad som helst.

Brugbart svar (1)

Svar #9
26. juni 2003 af Lola (Slettet)

Well, well... nu har jeg som I har anbefalet herinde, oprettet en bruger, og faktisk er det en del nemmere ikke at skulle skrive sit "nick-name" hver gang. Det kan jo oz være en fordel, hvis man bliver "genkendt", og når man selv skal bruge hjælp, måske kan få noget fra dem, man selv har hjulpet, når de ved, hvem man er...

Brugbart svar (1)

Svar #10
26. juni 2003 af Kaare (Slettet)

Tak, Lola!! Endelig én som har fattet pointen.

:~)

Brugbart svar (1)

Svar #11
26. juni 2003 af El-Smoelfo (Slettet)

Lurch skriver at man kan se hvilke opgaver folk har uploadet!!

Hvor kan man det henne??

Brugbart svar (1)

Svar #12
26. juni 2003 af Kaare (Slettet)

Bare tryk på deres anvn her i debatten...

Brugbart svar (1)

Svar #13
28. juni 2003 af Lukas (Slettet)

KAARE>> Dumsmarte kommentarer motivere måske nogle men ikke mig. LURCH overbeviste mig. Desuden har jeg været oprettet som bruger i lang tid, men har ikke gidet at være logget ind pga. det åndssvage rangsystem med "praktikant", "lektor", "abe" osv.

Brugbart svar (1)

Svar #14
28. juni 2003 af Kaare (Slettet)

"Man skal ikke kaste med sten når man selv..." Min kommentar var udelukkende en parodi på din forsøgte fornærmelse af alle dem der ikke lige så tingene fra din vinkel. "Endelig en der har fattet pointen" er lettere nedladende overfor dem der ikke lige er enig med dig. Og til din information er der ikke ngoen aberang.

Brugbart svar (1)

Svar #15
28. juni 2003 af Lukas (Slettet)

Kaare>> Fremragende parodi - men ok, den kommentar var muligvis lidt kort for hovedet, og jeg undskylder oprigtigt overfor de, der følte sig stødt.
Dette er min afsluttende kommentar i dette indlæg. Er du stadig utilfreds med min adfærd er du velkommen til at kommentere den, men jeg vil ikke svare længere i dette forum. Lad os flytte fokus over på det vigtige.

Skriv et svar til: Kritik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.