Matematik
Integral pleas help
Heej
nogen der har tid/lyst til at forklare mig opgave 2 og 3 i den vedlagte kopi - jeg er helt lost, jeg skal løse dem ved uden brug af ti-interactive, det er det der driller mig lidt.
på forhånd tak :)
Svar #1
12. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)
2. Løs ligningen f(x) = g(x) . Der er to løsninger a og b. Beregn dernæst punktmængdens areal som integralet
a∫b (g(x) - f(x)) dx
3. Der gælder a = 14 / 1∫4 (√x) dx
Svar #2
12. januar 2011 af hvadmeddet (Slettet)
I 2 skal du finde arealet af området mellem f(x) og g(x). Løs derfor f(x)=g(x) for at finde de to skæringer mellem funktionerne (kald dem a og b). Disse to skæringer skal du bruge som grænser i integralet, når du skal udregne arealet. Som du kan se på tegningen ligger g(x) over f(x) for det område du ser på, udregn derfor
Svar #3
12. januar 2011 af kornmod (Slettet)
tak det ser jo nogenlunde ud, men hvad pokker gør jeg i opgave 3?
Svar #5
12. januar 2011 af kornmod (Slettet)
3 er løst :) men 2 giver ikke det samme som når jeg efterprøver i ti-interactive
Svar #6
12. januar 2011 af hvadmeddet (Slettet)
Skriv eventuelt hvad du får. Så kan vi måske hjælpe til at sige om det er rigtigt.
Skriv et svar til: Integral pleas help
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
