Matematik

timer

12. januar 2011 af line112 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

heeij.

hvordan regner jeg følgende opgave ud?

Hvor lang tid er der imellem.

A) kl: 8.10 til kl. 15.35

B) kl: 16.42 til kl.07.20

på forhånd tak,


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2011 af hugtfrrxe (Slettet)

A) 8,10 - 15,35 = 7,25 (7 timer og 25 minutter) osv.


Svar #2
12. januar 2011 af line112 (Slettet)

hvordan regner du det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2011 af hugtfrrxe (Slettet)

Du tager simpelt 8.10 og minusser med den anden 15.35 når du gør det finder du ud af hvor lang tid der er imellem dem. Det ikke særlig svært..


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2011 af hugtfrrxe (Slettet)

Det faktisk næsten hovedregning, hvis man er kvik ;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. januar 2011 af mette48 (Slettet)


Emanuelleren selv om man tror man er kvik, kan man godt behandle andre mennesker ordentligt i stedet for at være sarkastigk eller nedladende. Det er ikke kvikt at opføre sig sådan.

Dette er ikke det eneste af dine indlæg, vi godt kunne have undværet.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. januar 2011 af mette48 (Slettet)

kl: 8.10 til kl. 15.35

kl:8.10 til kl. 15.10 er 7 timer

kl. 15.10 til kl. 15.35 er 25 minutter

ialt 7 timer og 35 minutter

-------------------------

16.42 til kl.07.20

16.42 til kl.24.20 er 8 timer
24.42 =kl.00.42
kl.00.42til kl.07.42 er 7 timer

men nu er vi kommet for langt

kl.07.20til kl.07.42 er 22 minutter
 

16.42 til kl.07.20 er 8 timer + 7 timer -22 minutter=15 t-22min

den ene time laves til minutter

14 timer og 60-22 minutter

14 timer og 38 minutter


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. januar 2011 af hugtfrrxe (Slettet)

Hør her mette, jeg er ikke sarkastisk på nogen måde! - Det jeg mente med "hvis man er kvik", er hvis man lige tænker sig godt om. - Specielt ved den første.

Forresten, det du skrev øverst er forkert:

ialt 7 timer og 35 minutter"

"Ialt 7 timer og 25 minutter"
 


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. januar 2011 af hugtfrrxe (Slettet)

I må undskylde hvis jeg har fået nogle ord til at lyde dømmende eller nedladene, det var altså ikke meningen tværtimod. - Gætter også på at "7 timer og 35 minutter" var en tastefejl. Jeg prøver ikke at være ond.

Forstår heller ikke hvad du prøver at fortælle mig Mette?:

"Dette er ikke det eneste af dine indlæg, vi godt kunne have undværet."

Hvor har jeg nu sagt noget "forkert"?


Brugbart svar (0)

Svar #9
12. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#8

Du kan ikke stille dit regnestykke op, som du gør det i #1. Minutterne kan ikke skrives som decimaltal, som du gør det, og du har byttet rundt på rækkefølgen. Det skal være

15t 35m - 8t 10m

Det virker tilsyneladende, fordi det sene klokkeslet har både timer og minutter større end i det tidlige klokkeslet.

Hvis det for eksempel drejede sig om tiden fra kl 7.55 til kl 15.35, bryder din metode sammen.

Brug i stedet Mettes opstilling og fremgangsmåde i #6.


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

# 1

Der spørges i # 0 hvordan man regner det ud, hvorefter du i # 1 fyrer et facit af, således at spørgeren må gentage sit spørgsmål i # 2

Det er da sådan set heller ikke særlig kvikt . . .


Brugbart svar (0)

Svar #11
13. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

(Den "kvikke" bruger i #4 har tilsyneladende taget konsekvensen og er gået planken ud).


Skriv et svar til: timer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.