Matematik
INTEGRAL
12. januar 2011 af
Benjamin O (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Er der nogen der kan skrive det op for mig, hvordan de ville læse de her. For jeg får det stadig til et forkert resultat :/
a) bestem hvert af integralerne, integraltagen(2,0) x^3 dx og integraltegn(2,0) x^3/4 dx
er det rigtigt at den første er 4? og hvordan gør man med den anden?
Svar #2
12. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)
0∫2 x3 dx = [(1/4)x4]20 = 24/4 = 4
0∫2 x3/4 dx = [(4/7)x7/4]20 = (4/7)·27/4 = (8/7)·(2)3/4
Skriv et svar til: INTEGRAL
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
