Matematik

Parabel

13. januar 2011 af nukfresser (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej folkens... det er super lang tid siden jeg sidst har haft noget med parabler at gøre og har derfor et problem med en opgave som lyder sådan:

parabel med ligningen : f(x) = -x^2 + bx + 7 , og jeg skal angive bx

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

Har du ikke flere oplysninger?


Svar #2
13. januar 2011 af nukfresser (Slettet)

nej desværre :/

og så hedder ligningen f(x) = x^2 + bx + 7, kom til at tilføje et minus


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

Så må du jo selv bestemme b.


Svar #4
13. januar 2011 af nukfresser (Slettet)

så er det jo nemt nok :)

dvs. f(x) = 1 + (eks 4) + 7


Skriv et svar til: Parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.