Matematik

hjælp?!

14. januar 2011 af budda18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

bestem radius af en kugle med overfladearealet 1964 cm2?
 

jeg ved at man sætter det op sådan 1964^2 = 4*pi*r^2 og så ved jeg ikk hva jeg skal ?

håber der er nogle der kan hjælpe mig med denne opgave


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2011 af mathon

     4·π·r2 = 1964 cm2   og   r>0

     r = √((1964/(4π) cm2) =


Svar #2
14. januar 2011 af budda18 (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: hjælp?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.