Matematik

Find x-værdi

16. januar 2011 af hansen2398 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey!

Hvordan findes x-værdien i følgende ligning?

tan(30°) * x = (x+34) * tan(25°)

Tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2011 af mathon

              tan(30º)x = tan(25º)x + 34tan(25º)

              (tan(30º) - tan(25º))x = 34tan(25º)

              x = 34·(tan(25º)/(tan(30º) - tan(25º))


Svar #2
16. januar 2011 af hansen2398 (Slettet)

tusind tak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2011 af fiskenumser (Slettet)

jeg forstår ikke hvorfor du har skevet tan(25) to steder her:

tan(30º)x = tan(25º)x + 34tan(25º)

kan du venligst forklar det. jeg venter svar hurtigst muligt. tak.


Skriv et svar til: Find x-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.