Matematik

Trigonometri

16. januar 2011 af thaa_maaan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg er blevet undervist 1 modul om dette emne og har allerede fået en aflevering, som jeg er meget forvirret over.

Der er 2 spørgsmål, jeg ikke kan finde ud af.

f(t) = 9,4 * sin(0,26*t+0,99) + 17,0,   0<=t<=24

1002b , bestem det største CO2-indhold i søen

h(t) = 11+ 9,5*sin(3,5*t)

1004b, Bestem sædets maksimale højde over jordoverfladen.

Det er begge noget hvor jeg skal finde maksimum. Er der en der kan hjælpe mig ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2011 af peter lind

Du kan enten se på grafen for sinusfunktionen, og sammenlign med de givne funktioner. Du kan evt. også lave en graf for de aktuelle funktioner. En tredje mulighed er at finde f'(x) og løse ligningen f'(x) =0


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.