Matematik

Areal af trekant samt median

16. januar 2011 af MariaJensen2011 (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en trekant ABC er a=6,7 cm, A=56 grader og B = 43 grader

a) bestem c samt arealet af trekanten

b) bestem længden af medianen ma

Hint: Medianen er den linije der forbinder punktet i vinkel A med midtpunktet af siden a, dvs a deles i to stykker som begge er halvt så lange som a 

Hjælp vil værdsættes!!!!

                                                              


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2011 af mathon

                         c = sin(56º+43º)·6,7/sin(56º)

                         T = (1/2)·c·6,7·sin(43º) = (1/2)·(sin(56º+43º)·6,7/sin(56º))·6,7·sin(43º)

                         ma2 = c2 + (a/2)2 - a·c·cos(B)


Svar #2
16. januar 2011 af MariaJensen2011 (Slettet)

 Hvad står T for? og hvad er svaret i c, for min lommeregner gider ikke regne sin ud :s

Tak for det brugbare svar


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. januar 2011 af mathon

T er trekantsarealet


Svar #4
16. januar 2011 af MariaJensen2011 (Slettet)

 Kunne du regne svarene ud for mig, da min lommeregninger ikke gider ;/


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2011 af Mirana (Slettet)

http://web2.0calc.com/

Denne lommeregner kan måske komme dig til hjælp en anden gang :)


Skriv et svar til: Areal af trekant samt median

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.