Matematik

Trigonometri

17. januar 2011 af amandana (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn de ubekendte stykker i ΔABC, når det gælder, at

1) A = 124,83º, b = 4,29 og c = 8,61

2) B = 43,7º, C = 74,3º og a = 65,35.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2011 af AskTheAfghan

Du skal altså bruge cosinusrelationerne og sinusrelationerne..


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2011 af peter lind

1) Brug cosinusrelationerne til at finde a. Den kan også bruges til at finde de resterende vinkler.

2) Find A af at summen af vinklerne i en trekant er 180º. Brug dernæst sinus relationerne


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2011 af mathon

   1)
           begynd med
                                         a2 = b2 + c2 - 2bc·cos(A)

   2)

           begynd med

                                        a/sin(B+C)  = c/sin(C)  =  b/sin(B)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.