Matematik

Bestem f'(1) og bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(1)

18. januar 2011 af IdaIhle (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg søger nogle hjælpsomme matematik mennesker.

Ën funktion f er bestemt ved f(x)=x^3+2x+8

Bestem f'(1) og bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(1))

...................

først finder jeg f(1)

f(1)=1^3+2*1+8 = 11

punktet er nu 1,11

8 diffentieres

f(1)=1^3+2*1 = f(1) = 1+2 = 3

Er det forkert ?


Svar #1
18. januar 2011 af IdaIhle (Slettet)

Hvad kommer så?


Skriv et svar til: Bestem f'(1) og bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.