Matematik

differentiation

18. januar 2011 af Justme92 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hey :-) - tak.

Nogen der kan differentiere denne ligning?

f(t) = 97,5*t*e-0,39t , t > 0,


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Er det ikke snarere

f(t) = 97,5·t·e-0,39t ?

Benyt reglerne for differentiation af et produkt og en sammensat funktion.


Svar #2
18. januar 2011 af Justme92 (Slettet)

 Kan virkelig ikke finde ud af det :-(


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

f'(t) = 97,5·e-0,39t + 97,5·t·e-0,39t·(-0,39t)' = 97,5·(1 - 0,39t)·e-0,39t


Svar #4
18. januar 2011 af Justme92 (Slettet)

 Så når den er differentieret giver den: 97,5*(1-0,39t)*e-0,39t


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, det er jo resultatet i #3 .


Svar #6
18. januar 2011 af Justme92 (Slettet)

 Okay.


Skriv et svar til: differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.