Fysik

opdrift

19. januar 2011 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: B-niveau

FOp=Ft(gas)+Ft(hylster)+Ft(nytte)

Hvad mener det med Ft(nytte)

jeg ved at Ft(hylster) er tyngdekraften på hylsteret og Ft(gas) er tyngdekraften på gassen)

men ved ikke med den sidste håber nogen kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2011 af peter lind

Det er nyttelasten altså personer, mad, drikke instrumenter og lignende


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2011 af JW09496 (Slettet)

Her er et par eksempler....


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2011 af JW09496 (Slettet)

Lidt tekst

Vedhæftet fil:fe.PDF

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2011 af mathon

                                    Fop = Ft(gas) + Ft(hylster) + Ft(nytte)

                                    Ft(nytte) = Fop - Ft(gas) - Ft(hylster)

                                    mnytte·g  =  V·ρluft·g - V·ρgas·g - mhylster·g

                                    mnytte = V·ρluft - V·ρgas - mhylster

                                    mnytte = V·(ρluft - ρgas)  -  mhylster


Svar #5
19. januar 2011 af Kristina0 (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: opdrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.