Matematik
koordinatsystem
19. januar 2011 af
Gultmtrk (Slettet)
-
Niveau: 8. klasse
Opgave:
Tegn i et koordinatsystem tre linier med ligningerne:
a) y = 2,5 b) y = 2x - 1 c) x = -2
Ved ikke hvordan man tegner linjerne ind i et koordinatsystem :S
Svar #1
19. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)
Se starten af denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=956675
Skriv et svar til: koordinatsystem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
