Matematik

x^7=12932

19. januar 2011 af nuesuh (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Jeg skal bestemme den positive løsning.
f.eks. (x^4=900) = √30 = 5,4772


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2011 af aaaa202 (Slettet)

 x^7 = 12932 har kun en positiv løsning. bare uddrag 7. roden på begge sider. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2011 af BrainStorm (Slettet)

Du tager den fjerde af 900.. 

og den syvende rod af 12932..


Skriv et svar til: x^7=12932

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.