Matematik
Integral
Grafen for en funktion givet ved f(x) = k√x afgrænser sammen med x aksen og linjerne med ligningerne x 0 4 og x0 16 et område, der har arealet 1120/3.
Find k.
Jeg har prøvet at sætte det op sådan her:
16
∫ (k√x)2 dx = 1120/3
4
men kan ikke komme videre :(
Svar #1
20. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)
Man skal løse ligningen
4∫16 k√x dx = 1120/3 , så man finder
k = (1120/3) / 4∫16 √x dx
Svar #2
20. januar 2011 af heyhey25 (Slettet)
Og k giver sørme også 10 som det skal :D tak igen igen
Skriv et svar til: Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
