Matematik

isolering af t

21. januar 2011 af 0204stina (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej Folkens! 

Min hjerne har valgt at sige stop.. Så en simpel udregning er lige blevet meget svær.

Hvordan findes t i følgende ligning? (Uden hjælpemidler)

-(t^2)+4*t-3=0

På forhånd tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

ax^2+bx+c=0

d= b^2-4ac

x= [-b ± √d] / (2a)

;-)


Svar #2
21. januar 2011 af 0204stina (Slettet)

 Diskriminanten! Selvfølelig! 

Mange tak :) !


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

x = 1 og 3 ;-)


Skriv et svar til: isolering af t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.