Matematik

Trekantsberegning

22. januar 2011 af slapdack (Slettet)

 Spørgsmålet er vedhæftet med illustration. 

Vedhæftet fil: Dokument1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2011 af peter lind

Du skulle da gerne få samme resultat ligegyldig hvilken metode, du bruger, bare det er en korrekt metode. begge de angivne metoder er korrekte


Svar #2
22. januar 2011 af slapdack (Slettet)

sin A=a/c

sin B= b/c

Kan jeg bare gøre således? er det ikke et bevis for at jeg bare kan bytte om sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2011 af peter lind

Jo det kan du godt.


Svar #4
22. januar 2011 af slapdack (Slettet)

 Hvordan kan jeg bare gøre dette? og jeg må vel ikke ændre på nævneren


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2011 af peter lind

#4 jeg kan ikke se hvad der er problemet. Der er jo ikke tale om at du skal ændre på nogen nævner.


Svar #6
22. januar 2011 af slapdack (Slettet)

 Problemet er, at jeg ikke ved hvorfor at man må bytte sådan rundt


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. januar 2011 af peter lind

Bytte rundt på hvad?


Svar #8
22. januar 2011 af slapdack (Slettet)

F.eks.

sin A=a/c

sin B= b/c

Hvorfor kan jeg ved at kalde nævneren for b i stedet for a, og derved finde sin b? På en eller anden måde giver det jo mening. Men sådan rent matematisk forstår jeg det ikke.

Desuden det med at jeg bytter cos ud med sin (som beskrevet i dokumentet) hvorefter jeg så finder den rigtige vinkel


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. januar 2011 af peter lind

Du bytter jo også samtidig rundt på venstre side. Hvis du vil have forklaringen på hvorfor disse formler holder må du slå op i din bog.


Skriv et svar til: Trekantsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.