Matematik

Vandcenter Syd

22. januar 2011 af momjajoja (Slettet) - Niveau: A-niveau

En familie får vand fra Vandcenter Syd. De betaler en fast årlig målerafgift på 600 kr inkl.
moms. Prisen pr. m3 er 41,75 kr inkl. moms.

a) Indfør passende variable, og opskriv en sammenhæng mellem familiens årlige
vandforbrug og dens samlede udgift til Vandcenter Syd.
 

Nogle der kan hjælpe??? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2011 af keg (Slettet)

y= 41,75 *x + 600

 x= m^3/år

y = årlig omk.


Svar #2
22. januar 2011 af momjajoja (Slettet)

Tusind tak for svar. Nu gav det mening. :)


Skriv et svar til: Vandcenter Syd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.