Matematik

ubestemte integraler

23. januar 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa ..

Jeg er altså i tvivl om, hvordan denne opgave bør laves ..

e) ( x^1/3 + 4√x) dx

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af NejTilSvampe

 √x = x^(1/2)

brug ∫ xn dx = xn+1/(n+1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2011 af peter lind

Brug at ∫xndx = xn+1/(n+1) og kvrod(x) = x½


Svar #3
23. januar 2011 af studerende20 (Slettet)

ahh.. det forstår jeg ikke meget af .. hvordan skal jeg skrive det :s


Skriv et svar til: ubestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.