Matematik

Eksponentiel - hjælp

23. januar 2011 af bullern (Slettet) - Niveau: B-niveau

 hvordan filan løses dette?!

En bakteriekultur vokser eksponentielt og antallet af barketerier tredobles på en time. Efter 4 timers forløb indenholder kulturen 10 millioner bakterier. Hvor mange bakterier var der oprindeligt ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

B4 = B0 * 3^4

B0 = B4 / 3^4 = 10000000 / 81

B0 = 123457
 


Skriv et svar til: Eksponentiel - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.