Matematik

substitution

23. januar 2011 af 98676363 (Slettet)

 hej ,,, jeg er meget i tvivl hvordan man løser dette ubestemte integral vha subst

(x-3/2)/kvadratroden(x^2-3x+2) dx

i må  meget gerne være Pædagogiske xD


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af peter lind

Brug substitutionen t = x2-3x+2,  dt = (2x-3)dx = ½(x-3/2)dx


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. januar 2011 af NejTilSvampe

 #1 - tror du mener (2x-3)dx = 2(x-3/2)dx

så det bliver

½ ∫ 1/√t dt = √t + C


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. januar 2011 af peter lind

ja


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. januar 2011 af mathon

se


Skriv et svar til: substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.