Matematik

Isolering af variabel

24. januar 2011 af Emil77 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Jeg har fået til opgave at isolere h i følgende:

A = ( 1/2 )ah - ( 1/2 )bh

Og til opgave at isolere S i udtrykket

A = (πSr^2)/360

Håber der nogle dygtige 'isolererér' derude, der lige kan hjælpe mig lidt.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

opg. 1

Sæt 1/2 h uden for parentes

A = (a-b)*1/2h ⇒ A*2/(a-b) = h

Lav selv den anden


Svar #2
24. januar 2011 af Emil77 (Slettet)

Tusind tak. Det hjalp på forståelsen.

Den anden volder mig dog stadig problemer, da det jo ikke minder om den foregående på samme måde.

Kan du hjælpe med den på en eller anden måde? Du behøves ikke give resultatet, bare uddel lidt forståelse, hvis det kan lade sig gøre ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2011 af Mona94 (Slettet)

Jeg håber i kan hjælpe med følgende opg.

Bestem de tal a for hvilke løsningsmængden er Ø, når

X^2 + 3x + a = 0

På forhånd tak :) 


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Opret en ny opgavetråd, når dit spørgsmål ikke har noget med den oprindelige tråd at gøre.

Beregn diskriminanten for ligningen og benyt dens fortegn til at slutte noget om antallet af løsninger.


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

S = 360A / (πr2)


Skriv et svar til: Isolering af variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.