Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

MEGA SVÆRT - NOGEN SOM KAN HJÆLPE

25. januar 2011 af chetaah (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan beregner man ''hvor stor omsætningen skal være, for at resultat før renter bliver kr. 0''

nogen som kan hjælpe mig med dette? evt. en formel at sætte det ind i?


Svar #1
25. januar 2011 af chetaah (Slettet)

??


Brugbart svar (2)

Svar #2
25. januar 2011 af ramme2 (Slettet)

Omsætningen skal være lige så stor som de samlede omkostninger før renter.

De samlede omkostninger før renter er = variable omkostninger+ faste omkostninger + afskrivninger


Svar #3
25. januar 2011 af chetaah (Slettet)

Men hvordan lyder forklaringen derpå? for det er jo lidt tynd bare at skrive ''omk + omk + omk'' ? :-)


Brugbart svar (2)

Svar #4
25. januar 2011 af ramme2 (Slettet)

De samlede omkostninger før renter er = variable omkostninger+ faste omkostninger + afskrivninger

 De 3 omkostninger skal samlet set være lig med omsætningen. Jeg har svært ved at komme det nærmere


Svar #5
25. januar 2011 af chetaah (Slettet)

Ok. Mange tak :-)


Brugbart svar (2)

Svar #6
31. januar 2011 af david villa (Slettet)

Det kommer an på om det er en funktionsopdelt- eller artsopdelt resultatopgørelse.

Hvis det er en artsopdelt, så er det nettoomsætning = vareforbrug + andre variable omkostninger + kontantekapasitetsomkostninger(kk) + afskrivninger.

Hvis det er funktionsopdelt så er det nettoomsætning = produktionsomkostninger + salgsfremmede omkostninger + administrationsomkostninger.

Disse udgifter skal alle trækkes før man når til renten. 


Skriv et svar til: MEGA SVÆRT - NOGEN SOM KAN HJÆLPE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.