Matematik

a og b, HJÆLP

25. januar 2011 af JosefineLuunde (Slettet)

Funktionen f(x) = b•xa opfylder, at

f(2) = 2 og f(4) =16.

I opgaven skal vi bestemme tallene a og b, er der nogle der kan sige hvordan man skriver den op?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er jo helt samme type opgave, som du fik hjælp til i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=960881 .

Benyt den samme fremgangsmåde.


Skriv et svar til: a og b, HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.