Matematik

bestem vinklen mellem vektor A og C, når A =(-2 over 3) og c= (2a-b)

27. januar 2011 af ahhuse (Slettet) - Niveau: A-niveau

 pleass hjælp 


Svar #1
27. januar 2011 af ahhuse (Slettet)

 hjælp!


Brugbart svar (2)

Svar #2
27. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Vinklen v mellem to vektorer a og b kan bestemmes af formlen

cos(v) = (ab) / (|a||b|)


Skriv et svar til: bestem vinklen mellem vektor A og C, når A =(-2 over 3) og c= (2a-b)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.