Matematik

HJÆLP

27. januar 2011 af Px (Slettet)

 Isoler s i udtrykket

p = 4/r+s


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2011 af raeo (Slettet)

s flyttes over på den anden side:

p - s = 4/r 

s isoleres:

(-s) = 4/r-p


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2011 af AskTheAfghan

Hvis du mente der her: p = 4/(r + s):

          p                = 4/(r + s)       <=>

          p * (r + s)  = 4                  <=>

          r + s          = 4/p               <=>

          s               = (4/p) - r

Eller hvis du mente der her: p = (4/r) + s:

          p                        = (4/r) + s      <=>

          p - (4/r)             = s                  <=>

          (p/1) - (4/r)       = s                 <=>

          [(p*r)/r] - (4/r)   = s                  <=>

          (p*r - 4)/r         = s


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.