Matematik

Binomialfordeling

28. januar 2011 af SvendMortensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Betragt det vedhæftede opgavesæt.

Jeg er ikke videre god til statistik, så jeg vil høre om mine forslag til svarene til spørgsmålene i opgave 6 er korrekte.

Spørgsmål a)
P(X ≥ 7) = 0,5634

Spørgsmål b)
X = 7

Spørgsmål c)
P(7 ≤ X < 11) = P(X ≥ 11) - P(X ≥ 7) = 0,4163

Hvis mine svar ikke er korrekte, vil jeg meget gerne have hjælp.

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: 29maj-med_opg.pdf

Svar #1
29. januar 2011 af SvendMortensen (Slettet)

Er der slet ingen, der kan og vil verificere mine resultater?


Skriv et svar til: Binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.