Tysk

tysk grammatik!!!

30. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen.. jeg er igang med en tysk grammatik opgave.. håber I kan hjælpe mig. jeg vil gerne vide hvis jeg har lavet opgave forkert.. på forhånd tak for hjælpn :)

OPGAVEN LYDER SÅDAN:
Was bedeuten die Sätze? Rechts stehen drei Möglichkeiten. Zwei davon sind falsch. Kreuze die richtlige Bedeutung an. Benutze eventuell dein Wörterbuch.

Sätze

17 Was ist deine Lieblingsbeschäftigung?
X 1) Was machst du am liebsten?
2) Wen liebst du?
X 3) Wie heiβt dein Liebling?

18 Ich will durchfeiern.
1) Ich will feiern, dass ich durhgefallen bin.
2) Ich möchte die ganze Nacht feiern.
3) Ich will die Feier frühzeitig verlassen.
 

X=Mit valg


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Om igen!     Du har sat 2 gange "x" foran opgave 17, men intet kryds foran opgave 18.


Svar #2
30. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

opgave 18 er det nr. 1 og i opgave 17 er jeg ikke sikker på hvilken det er...


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

17 Was ist deine Lieblingsbeschäftigung = yndlingsbeskæftigelse?
X 1) Was machst du am liebsten?
    2) Wen liebst du?
    3) Wie heiβt dein Liebling?

18 Ich will durchfeiern = feste længe.
    1) Ich will feiern, dass ich durchgefallen =dumpe  bin.

 X  2) Ich möchte die ganze Nacht feiern.
    3) Ich will die Feier frühzeitig verlassen.
 


Skriv et svar til: tysk grammatik!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.