Tysk

Tysk --- DET HASTER !!!

31. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen.. jeg er igang med en tysk grammatik opgave.. håber I kan hjælpe mig. jeg vil gerne vide hvis jeg har lavet opgave forkert.. på forhånd tak for hjælpen :)

OPGAVEN LYDER SÅDAN:
Was bedeuten die Sätze? Rechts stehen drei Möglichkeiten. Zwei davon sind falsch. Kreuze die richtlige Bedeutung an. Benutze eventuell dein Wörterbuch.

Sätze

19 Wir unterhalten uns. 
X  1) Wir sprechen nicht mehr miteinander. 
     2) Wir reden miteinander. 
X  3) Wir schweigen uns an. 

20 Gehst du jetzt mit ihm?
    1) Ist er dein neuer Freund?
    2) Ist er der Freund von deiner Schwester?
X  3) Geht er zu Fuβ?

21 Sollen wir gemeinsam etwas unternehmen?
X 1) Sollen wir ihm etwas wegnehmen?
    2) Sollen wir zusammen etwas tun?
    3) Sind wir etwa so gemein? 

X=Mit valg


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2011 af samuraiStil (Slettet)

Hej...  :D

i 19 er  som du selv har sat det 1 og 3 forkerte

i 20 er 2 og 3 forkerte (1 = er han din nye kæreste, 2 = er han din søsters kæreste9

i 21 er 1 og 3 forkerte (1 = skal vi tage noget fra ham?, 2 = skal vi lave noget sammen?, 3 = er vi da/måske så onde?)

håber det hjalp...  :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2011 af samuraiStil (Slettet)

 Hej... :D

i 19 er 2 rigtig (1 = vi snakker ikke med hinanden, 2 = vi snakker men hinanden, 3 = noget i stil med at vi tier stille(ved ik helt hvad det hedder på dansk)

i 20 er 1 rigtig (1 = er han din nye kæreste, 2 = er han din søsters kæreste, 3 = går han til fods)

i 21 er 2 rigtig (1 = skal vi tage noget fra ham?, 2 = skal vi lave noget sammen?, 3 = er vi da/måske så onde?)

håber det hjalp... :D


Svar #3
31. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

så du mener at i 19 er det nr 2. og i 20 er det nr. 1. i 21 er det nr.2???????????????


Svar #4
31. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

tusinde tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

SamuraiStil's svar under # 1 er korrekte.

OPGAVEN LYDER SÅDAN:
Was bedeuten die Sätze? Rechts stehen drei Möglichkeiten. Zwei davon sind falsch. Kreuze die richtlige Bedeutung an. Benutze eventuell dein Wörterbuch.

Leyla, du skal sætte kryds foran det udsagn, der passer til overskriften   -- ikke foran de forkerte forklaringer. Hver gruppe får kun et kryds.

Under  # 2 viser SamuraiStil hvordan man gør.  Oversæt overskriften til dansk    19. sich  unterhalten = snakke /sludre 20. Det kan ikke oversættes ordret. Betydningen er: Kommer du nu sammen med ham? 21. unternehmen = foretagesig/gøre. Når du har overskrifterne på dansk, så bliver det nemmere at eliminere de forklaringer, der er forkerte.

19 Wir unterhalten uns. 
1) Wir sprechen nicht mehr miteinander. 
            X           2) Wir reden miteinander. 
3) Wir schweigen uns an.

20 Gehst du jetzt mit ihm?
           X        1) Ist er dein neuer Freund?
2) Ist er der Freund von deiner Schwester?
3) Geht er zu Fuβ?

21 Sollen wir gemeinsam etwas unternehmen?
1) Sollen wir ihm etwas wegnehmen?
            X      2) Sollen wir zusammen etwas tun?
3) Sind wir etwa so gemein?


Skriv et svar til: Tysk --- DET HASTER !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.