Matematik

isoler

02. februar 2011 af OoOniOoO (Slettet) - Niveau: C-niveau

Isoler r i formlen:   l*r2+p=q

hvordan isolerer jeg r ?

tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2011 af Ezmacros (Slettet)

 Du skal bare få r til at stå alene altså:

l*r2+p=q

l*r2+p-p=q-p

l*r2/l=q-p/l

√r2=√q-p/l

r=√q-p/l


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.