Matematik

Matematik :) hjæælp rente, 8.klasses

02. februar 2011 af sofieepigen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

For en arv på 50000 kr køber petersen værdipapirer. Han køber 30000 obligationer til kurs 78½ og 8000 kr aktier til kurs 158.

Hvor meget skal han betale for værdipapirerne?

Hvor meget har han tilbage af de 50000 kr.?'

Pliiiz hjæælp miig.. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2011 af thildegoggg (Slettet)

den kunne jeg også godt bruge


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. februar 2011 af mette48 (Slettet)

Opgaven med jordskælv er besvaret et andet sted i går

Kursværdi=pålydende*kurs/100


Svar #3
02. februar 2011 af sofieepigen (Slettet)

Lidt mere detaljeret taK:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. februar 2011 af Moderatoren

Hej Sara. Hvis du kigger i din formelsamling kan du måske hurtigt kunne gennemskue det?

Her er en formelsamling online: http://pub.uvm.dk/2005/formelsamling/hel.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. februar 2011 af mathon

        obligationskøb: = (30000 kr)·0,785      =  kr  23550

        obligationskøb: = (8000 kr)·1,58          =  kr  12640

                                                            sum  =  kr  36190  

        restbeløb: (50000 - 36190) kr              =  kr  13810


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. februar 2011 af mathon

#5

        obligationskøb: = (30000 kr)·0,785      =  kr  23550

        aktiekøb: = (8000 kr)·1,58                  =  kr  12640

                                                            sum  =  kr  36190  

        restbeløb: (50000 - 36190) kr              =  kr  13810


Svar #7
03. februar 2011 af sofieepigen (Slettet)

Tak ska i have :D


Skriv et svar til: Matematik :) hjæælp rente, 8.klasses

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.