Matematik

Ligninger???

03. februar 2011 af Sps9999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

8x-1/2(2x+1) = 3(2x-3)/3x-4

Hvordan løser man dog den her ... ?=


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:beregning_30.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2011 af SuneChr

Du skal lige anbringe parenteser, så opstillingen ikke misforstås.

Er det sådan:    8x - (1/2)*(2x + 1)  =  (3*(2x - 3) / (3x)) - 4     ?


Skriv et svar til: Ligninger???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.