Matematik

Integralregning

04. februar 2011 af elissa92

Håber, jeg kan få hjælp.

Jeg skal bestemme integralet for ∫ (x2 / 3 + 2x3) dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2011 af mathon

substituer
                       u = 2x3 + 3    og x2dx = (1/6)du                              x  ≠ -(-3/2)1/3
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2011 af mathon

    tastfejl:                                                         x ≠ -(3/2)1/3                      (ikke dobbelt-minus)


Svar #3
04. februar 2011 af elissa92

Hmm.. Jeg får ikke 1/6 * In |3+2x3| + k


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. februar 2011 af mathon

se

           ln|x| =
                           ln(x) for x>0
                           ln(-x) for x<0                                           (ln(0) er ikke defineret)

Vedhæftet fil:integral_124.doc

Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.