Matematik

Ligning

05. februar 2011 af postti (Slettet)

 34/(2x-3)=2

håber i kan hjælpe! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2011 af p3ppit (Slettet)

 Gang igennem med (2x-3) på begge sider af lighedstegnet, så du slipper af med brøken på venstre side, så er den noget mere overskuelig...


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2011 af AskTheAfghan

        34/(2x-3)     =    2

                34       =    2(2x-3)

                34       =    4x - 6

            34 + 6     =    4x

                40       =    4x

               40/4     =     x

                10       =     x


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.