Matematik

regler, regnestykke

05. februar 2011 af sofiaelsberg (Slettet)

 6 - 4 : 2 = ??

hvad skal jeg regne først???


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2011 af mette48 (Slettet)

divider først og træk fra bag efter


Svar #2
05. februar 2011 af sofiaelsberg (Slettet)

hvad så med 4 : 2 - 6

er det det samme????


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

 #2:

Ja, hvis det står rigtigt. Havde der stået 4 / (2-6) skulle du trække fra først.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2011 af AskTheAfghan


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. februar 2011 af BrainChild (Slettet)

man skal altid gange eller dividerer først og så plusse eller minus


Brugbart svar (1)

Svar #6
05. februar 2011 af SuneChr

6 - 4 : 2 = ??

1)              6 - ( 4 : 2 )      =     4

2)              ( 6 - 4 ) : 2      =     1


Skriv et svar til: regler, regnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.