Matematik

Matematik kun en opgave

06. februar 2011 af mal45 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sammenhængen mellem en diamants diameter og vægt kan med en god tilnærmelse beskrives ved funktionen y = 0,0033 * x 3,06 hvor x angiver diamantens diameter, målt i mm, og y angiver diamantens vægt, målt i karat.

Verdens største diamant har en diameter på 27,66mm.

a) Bestem diamantens vægt, målt i karat.
0,0033 * 27,66 3,06 = 85,23

En person har to diamanter. Den ene diamants diameter er 20% større end den anden diamants diameter.

b) Hvor mange procent er den store diamants vægt større end den lille diamants
vægt?
 

NOGLE DER KAN HJÆLPE MED, AT LØSE OPGAVE B ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2011 af mathon


y = 0,0033·x 3,06
sammenlign med

www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx

                         


Svar #2
06. februar 2011 af mal45 (Slettet)

hmm det forstår jeg ikke helt?


Skriv et svar til: Matematik kun en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.