Tysk

Tysk modalverb. mögen

08. februar 2011 af Lipase (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hallo

Kunne nogen kigge disse få linjer tysk igennem?

Dansk:

Kan du lide ham? Jeg bryder mig ikke om ham. Jeg kan bedre lide hans kone. Ved du ikke, at vi alle kan lide dig? Hvor gammel kan han være? Han kan vel være 25. Telefonen ringer. Hvem kan det være? Selvom de kunne lide os, brød vi os ikke om dem. Hun har aldrig kunnet lide sit arbejde. Jürgen kan godt lide at synge. Kan du lide at svømme?

Tysk:

Magst du er? Ich mag nicht mit ihm. Ich kann bessern mit seinen Frau mochten. Weißt du nicht, dass wir alle mögen dich. Wo alt bist er? Er kann fünfundzwanzig werden. Das Telefon klingeln. Wer kann es ist werden. Obwohl sie mochten alles lieben, dann haben wir nicht mit ihren gemocht. Sie haben seiner Arbeit nie gemocht. Jürgen mag zu singen. Magst du schwimmen?  

OBS: Gerne inden kl.12-12.30 i morgen, hvis i kan nå det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Magst du er ihn (= akkusativ) ? Ich mag ihn nicht mit ihm. Ich kann bessern mit seinen  besser mag  seine Frau lieber. mochten.  Weißt du nicht, dass wir alle mögen dich mögen. Wo Wie alt bist mag er sein? Er kann mag um die fünfundzwanzig sein (werden=blive). Das Telefon klingelt. Wer kann mag es sein? ist werden. Obwohl sie uns mochten, alles lieben, dann haben mochten wir sie nicht. mit ihren gemocht. Sie  hat (=ental) haben seiner  nie ihre Arbeit nie gemocht. Jürgen mag es zu singen. Magst du schwimmen?


Svar #2
08. februar 2011 af Lipase (Slettet)

 #1

Tak skal du have. 


Skriv et svar til: Tysk modalverb. mögen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.