Matematik

Isoler a af ligningen s=Vo*t+1/2*a*t2

08. februar 2011 af Pigen9 - Niveau: C-niveau

 Hvordan isolere jeg a? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

Gang 2•a•t•2 på begge sider af lighedstegnet, derefter dividerer du de 4•s•t, således at der kommer til at stå:

a = Vo•t+1/4•s•t


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2011 af NejTilSvampe

træk V0*t fra  på begge sider

s - v0*t = ½*a*t^2 

del med ½*t^2 

a = 2[s-v0*t] / t^2

ligningen kan tolkes på flere måder, hver flink at brug de rigtige tegn og parenteser osv.


Skriv et svar til: Isoler a af ligningen s=Vo*t+1/2*a*t2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.