Matematik

Integration

08. februar 2011 af jeghadertysk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Hvordan integrerer jeg (√x+1/2)/√x. Jeg har stadig ikke helt forstået, hvordan man integrerer brøker. Help.. :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Skriv funktionen som 1 + 1/(2√x) = 1 + (1/2)·x-1/2 og benyt ∫ xn dx = xn+1/(n+1) + k


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2011 af peter lind

(kvrod(x)+½)/kvrod(x) = 1+½/kvrod(x)


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.