Matematik

Statistik!! Hjælp! Hvilken regression?

09. februar 2011 af 1518854 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder således:

Nedenstående tabel viser sammenhørende værdier af længden l (målt i mm) og tørvægten
m (målt i mg) for nogle torskelarver.


l 5,1 5,5 6,0 6,2 6,4 6,7 7,2
m 0,14 0,18 0,24 0,27 0,30 0,35 0,45


I en mode l kan sammenhængen mellem l og m beskrives ved

m = b * la
hvor a og b er tal.


a) Benyt tabellens data til at bestemme tallene a og b.


b) Benyt modellen til at bestemme tørvægten af en 7,5 mm lang torskelarve, og benyt
modellen til at bestemme længden af en torskelarve, som har en tørvægt på 0,60 mg.

Jeg ved godt hvordan man gør, men er ikke sikker på hviklen regression jeg skal sætte min lommeregner til at lave?? jeg har ti-nspire cas. HJÆLP! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. februar 2011 af Duffy

Skriv opgaven ordentligt op!!!

Potens-reg

--------------

I en mode l kan sammenhængen mellem l og m beskrives ved

m = b * la

---------

Skal være:

I en model kan sammenhængen mellem l og m beskrives ved

m = b * la

***


Skriv et svar til: Statistik!! Hjælp! Hvilken regression?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.