Kemi

reaktionsskema

09. februar 2011 af hris (Slettet)

Hej folkens håber i kan hjælpe mig med et skrive nogle få reaktionsskemaer:

jeg skal skrive reaktionsskemaer ned for alle de reaktioner jeg ser et bundfald fra mine salte.

Nacl og AgNO3 = Hvidt bundfald

K3PO4 og AgNO3 = Gult bundfald

BaCl2 og AgNO3= hvidt bundfald

BaCl2 og CuSO4= bundfald med hvidblå

Håber i kan hjælpe :) på forhånd tak ;)  


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

 Nitratsalte er letopløselige.


Skriv et svar til: reaktionsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.