Matematik

Funktionsværdier 7 klasse niveau??

13. februar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Hvordan gør jeg dette, se vedhæfted fil. Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2011 af ANK94 (Slettet)

funktionsværdien er y-værdien der hører til x-værdien. Indtegnet i koordinatsystemet er der to grafer, f(x) og g(x). Når du f.eks. skal aflæse funktionsværdien for x=5 i funktionen f(x) skal du på den graf finde det sted som har x-værdien 5 (den vandrette akse). Derfra kan du så se hvilket tal på y-aksen (lodret akse) punktet er ud for, og så har du funktionsværdien.


Svar #2
13. februar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Forstår ikke altså kan du hjælpe ved, at prøve og sige hvad det giver hvis x=5 så jeg har en ide om hvad jeg skal gøre ved de næste...?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2011 af trine_ss (Slettet)

Når x = 5 er f(x) = 6.

Jeg håber, at du finder ud af det :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. februar 2011 af LLLLLLLLLLLLLLLL

f(x) svare til y-aksen.. så når x = 5 .. hvad er den så på y-aksen?
Håber det hjalp.


Svar #5
14. februar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Når x= 5                                      f(x) = 6                                g(x)=2             Er det rigtigt hvad jeg gør?

Håber der nogen der ser på om, det er rigtigt. Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. februar 2011 af a,bay (Slettet)

Ja det er rigtigt...

for x = 0 bliver f(x) = 1 og g(x) = 3

Håber det hjælper


Svar #7
14. februar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Tusinde tak, det var også sådan jeg forstod opgaven fra start, men skulle lige være sikker...


Skriv et svar til: Funktionsværdier 7 klasse niveau??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.