Matematik

mat-hjælp... (differentialligning)

09. maj 2005 af ababab (Slettet)
hey... jeg skal til eksamen her på onsdag...

så jeg er igang med at repetere hele pensum...

jeg er gået lidt i stå i følgende opgave om differentialligninger..

http://us.uvm.dk/gymnasie/erhverv/eksamen/eksamensopgaver/matasep04.pdf?menuid=151055

opgave 4) b)
er det nok at sige, at c = 2?

håber på hjælp c",)

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2005 af Epsilon (Slettet)

Betegner c en integrationskonstant hidrørende fra den fuldstændige løsning i a)?

//Singularity

Svar #2
09. maj 2005 af ababab (Slettet)

#1 forstår dig ikke helt...

i a'eren fik jeg : y = + - kvr(0,2x^2 + 2 c)

kan det passe?

Svar #3
09. maj 2005 af ababab (Slettet)

Singularity... ja.. du har forstået det rigtigt c",)

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2005 af Epsilon (Slettet)

#2: Korrekt.

#3: Nuvel, så er c = 2 korrekt.

//Singularity

Svar #5
09. maj 2005 af ababab (Slettet)

# 4 takker for bekræftelsen...

men er det nok i sig selv, at angive : c = 2 ?

eller skal man skrive noget andet?

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj 2005 af Epsilon (Slettet)

#5: Du skal naturligvis vise, hvordan du kommer frem til resultatet. Isolér c i løsningen

y = -sqrt(0.2x^2 + 2c)

og indsæt dernæst punktet (5,-3) for at bestemme c.

Den søgte partikulære løsning er så

y = -sqrt(0.2x^2 + 4)

//Singularity

Skriv et svar til: mat-hjælp... (differentialligning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.