Matematik

Definitionsmængden

16. februar 2011 af Itsonlyme (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har en opgave hvor jeg skal angive definitionsmængden af f(g(x))= kvadratrod(4x^2-9)-9 og

g(f(x))=4*((kvadradrod x)-5)^2-9.

Må indrømme jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde?

Håber på nogen der kan hjælpe mig- på forhånd tak

Mvh Anja


Svar #1
16. februar 2011 af Itsonlyme (Slettet)

f(g(x))= kvadratrod(4x^2-5)-9 <-- rettelse


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Se på, for hvilke x er udtrykket defineret. Argumentet til kvadratroden skal være ≥ 0.


Skriv et svar til: Definitionsmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.