Matematik

Math

17. februar 2011 af Px (Slettet)

 Hej sidder i en situation hvor jeg har glemt hvordan man udregner denne : 

 142/7 + 32/3

Hvis i ikke kan forstår den så kig på filen.. :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

 Det kan de færreste vist finde ud af...! ;)


Svar #2
17. februar 2011 af Px (Slettet)

 Hahah :D 

- Håber der er  en der kan 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2011 af pige24 (Slettet)

142/7+32/3

142*3/ 7*3=426/21

32/3=32*7 / 3*7=224/21

426/21+224/21=650/21

Det giver 650/21


Skriv et svar til: Math

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.