Studievalg og videregående studie

Dumper Dansk A - kan jeg stadig gå videre til min ønsket retning?

18. februar 2011 af sorenk (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Goddag

Min ønsket retning på universitet er maskin og produktion og kravene er lige blevet ændret!

Specifikke adgangskrav er dansk A, engelsk B, matematik A
og fysik B samt kemi C eller bioteknologi A. Alle fag skal være bestået.

Jeg er sikker på at dumpe dansk A mundtligt i min årskarakter, men jeg er derimod sikker på jeg får 4-7 i dansk skriftlig i min årskarakter.

Er der stadig mulighed for jeg ikke kan komme ind på min linje eller vil en eksame redde mig?

Tak på forhånd :)!


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2011 af Moderatoren

0 + 4 = 4 / 2 = 2 (Bestået)

0+7 = 7 / 2 = 3,5 (Bestået)


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. februar 2011 af allan_sim

#0.

Det afhænger af, hvad du laver til eksamen. Det er det samlede snit af dine karakterer i faget, der afgør, om det er bestået eller ej - dette snit skal være mindst 2,0.


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. februar 2011 af datguy (Slettet)

 Træls indstilling du har, du har over 3 måneder, jeg tror nu nok at du i det mindste kan få 02 hvis du anstrenger dig. Med den attitude dér kommer du sgu ikke langt!


Svar #4
18. februar 2011 af sorenk (Slettet)

Konge tak for hjælpen :)

Troede bare ikke jeg kunne gå fra 00 til 02 når jeg ikke havde lavet lektier i 2½ år i dansk, men har lige snakket med min dansklærer, og han siger så jeg godt kan nå at hæve det mundtlige på de sidste 3 måneder hvis jeg self bare lige forbedreder mig :)
Datguy du skal tænke på jeg ikke har behøvet at lave noget i det fag fordi jeg ikke har haft brug for det før nu.. har egentligt et overmiddel gennemsnit så behøver ikke sådan en kommentar der :)

Men nice jeppe101 og allan_sim, fedt og vide jeg har en backup :), i ved ikke hvor dette er dokumenteret :)?

endnu en gang tak på forhånd :)!


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. februar 2011 af allan_sim


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. februar 2011 af guzbak

Men men men.. Det er jo heller ikke sikkert du kommer op i dansk ! Så er det jo kun din årskarakter som tæller.

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Brugbart svar (1)

Svar #7
18. februar 2011 af allan_sim

#6.

Det er sikkert, at vedkommende som minimum kommer op enten mundtligt eller skriftligt.


Svar #8
19. februar 2011 af sorenk (Slettet)

det er 100% jeg kommer op i mundtligt :)

fedt fedt fedt!


Brugbart svar (1)

Svar #9
20. februar 2011 af guzbak

Nå, jamen så det bare et firtal du skal klare ..

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Skriv et svar til: Dumper Dansk A - kan jeg stadig gå videre til min ønsket retning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.